Cursuri de limbă germană

Germana? Un curcubeu lingvistic!

Complexă și totuși atât de ușor de stăpânit, îmbinând metode consacrate, moderne și inovative, limba germană poate fi învățată oricând şi de oriunde. Profesorii noştri vă vor îndruma paşii atât prin cursuri individuale sau de grup la sediu, cât şi online prin intermediul platformei Skype.

Germana ca limbă străină pentru liceeni, studenți și adulți

ad1

Pentru scoală, pentru ocuparea unui post în străinătate sau ca hobby – germana poate fi învățată la orice vârstă. Vă oferim cursuri individuale sau de grup, susținute de profesioniști, cu materiale didactice adaptate și personalizate.

• metode moderne, adaptate vârstei cursantului

• grupe de 6-10 cursanți

• pregătire individuală

• pregătire pentru examenele de nivel lingvistic

Germana ca limbă străină pentru copii

copii

Copilul dumneavoastră poate învăța limba germană mai repede și mai ușor decât credeți! Basme, aventuri și eroii preferați: ingredientele de baza în învățarea limbii germane.
• material didactic de nivel internațional, metode moderne, cadre didactice dedicate
• timp și atenție acordată fiecărui elev în parte
• rigurozitate și elemente de cultură germană

Meditații școală primară

Copilul dumneavoastră este înscris la o școală cu predare în limba germană și doriți susținere în etapele de perfecționare și învățare? Un cadru didactic calificat și dedicat este ajutorul pe care noi vi-l oferim. Elevii noștri sunt îndrumați și verificați să își facă temele, să descifreze tainele literelor și cifrelor – totul în limba germană.

Cursuri individuale sau mini-grup pe Skype

skÎn secolul XXI, distanța fizică nu mai reprezintă un impediment. Datorită tehnologiei, profesorul și cursantul vor fi la fel de apropiați, chiar dacă vor sta în spatele monitoarelor.

Pentru toate tipurile de curs, date de începere și oferte personalizate pentru companii, vă rugăm să ne contactați.